Banner
 GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING (ZB)     OBJECT NUMMER: 5051 

Uniek recreatie-oord meet meer en sportvelden, in beschermd Natuurgebied

Plaats: Zuidbohemen in het merengebied ten zuiden van Jindrichuv hradec

Jedná se o nove postavený penzion s restaurací a rozsáhlým sportovne-relaxacním zázemím. Leží o samote obklopen malebnou krajinou jihoceských rybníku, pískoven a lesu nedaleko rakouských hranic.Celková rozloha areálu je 3,7ha, z toho rybník zaujímá 2,1ha.

Ubytovací kapacita s možností pristýlek ciní 46 osob, k dispozici jsou 4 trípokojová studia s vlastní kuchynkou, 4 dvoupokojové apartmány a 2 dvoulužkové pokoje s príslušenstvím. Stranou od hlavní budovy stojí také menší domek s bytem pro správce ci majitele areálu.

Hosté penzionu mohou využívat restauraci, kavárnu, kongresový sálek, saunu, vírivku a posilovnu. V provozu je i letní bufet s terasou a hygienickým zázemím.

V rekreacním areálu jsou tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hrište, detské hrište s pískovištem, bazén pro hosty, kolostav, pingpongový stul. K pronájmu je veškeré sportovní vybavení vcetne cyklistických kol, lodek a šlapadel.

Na brehu rybníka uprostred areálu stojí pergola s grilem a ohništem urcená pro vecerní posezení. V rybníku a prilehlých pískovnách lze rybarit na krajskou nebo místní povolenku.

100m od areálu leží oblíbené pískovny vyhledávané pro kvalitní koupání s cistou vodou. Areál obklopují houbarské lesy, v sezóne lze sbírat boruvky, brusinky a jiné lesní plody. Rovinatá krajina v okolí je vhodná pro cyklistiku, blízký hranicní prechod s Rakouskem lze využít k návštevám sousední zeme.

V cene prodeje je veškeré vybavení areálu.

Vraagprijs: 26.000.000 Czk
 

 GERELATEERDE DIENSTEN
ekrk special Banner
 AANVRAAG INFORMATIE
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bericht:
 MEER FOTO'S

EKRK-Nederland © 2002-2005
01/11/05