Banner
 GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING (ZB)     OBJECT NUMMER: 70418 

Boerderijtje

Plaats: Vyšší Brod - Lipensko

Deze woning van het type boerderij ligt geheel in het zuiden vlak bij het Lipnomeer- bekend vanwege tourisme specifiek voor nederlanders.
Het is een woning midden in de natuur met nog een paar woningen en voor de rest heuvels, bossen, beschermd natuurgebied.
De woning is van binnen zeker aan een modernisering toe, zoals ook uit de foto's af te leiden is, maar qua ligging en uitstraling is het een top-object. Ligging op de kaart: volg hyperlink
De paarse strepen zijn skipistes; de zwarte driehoekjes (tentjes) camping terreinen.
Deze woning ligt 3 kilometer van het stadje Vyssi brod en 2 kilometer vanaf de skipistes.

Te koop boerderijtje in een gehucht, indeling - begane grond: ingerichte (groot woord) keuken, woonkamer met open haard, WC en douche, twee verdere ruimten, te verbouwen tot kamers. Eerste verdieping- ingerichte keuken, grote slaapkamer, mogelijkheid tot bouwen van meer kamers op het zoldergedeelte, verwarming op[ vaste brandstof, waterleiding en eigen put. Bebouwde oppervlakte 180 m2, perceel 900 m2. Geschikt voor permanente bewoning, als verhuurobject, en als recreatiewoning, skipistes Kramolín 2 Km, Vyšší Brod 3 Km, rustig plaatsje temidden van de bossen. Terbeschikking per onmiddellijk inclusief het gehele interieur.

Prijs: 1.800.000 Czk
 

 GERELATEERDE DIENSTEN
ekrk special schrijf u nu in Banner
 AANVRAAG INFORMATIE
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bericht:
 MEER FOTO'S

EKRK-Nederland © 2002-2006
01/02/06