GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING OBJECT NUMMER: 70531 
Gerenoveerd Pension in Zampach,

Plaats: Žampach, Hlavná

Pension "Orlík" in het plaatsje Žampach, 'in het gedeelte Hlavná, (ZW van Zampach) niet ver van Žamberk in de Orlicky Bergen. Het object is van steen, heeft meerdere verdiepingen, is gedeeltelijk onderkelderd, en heeft een zadeldak.

Indeling: Souterrain - Kelder. Begane grond - Ruim appartement 4+1, 2 badkamers met WC, werkplaats, ketel/geiser-ruimte, garage, dienstruimten. Eerste verdieping - gang, gemeenschappelijke ruimte, eetkamer, 3 kamers met badkamer en WC, 1 kamer met WC en badkamer en keuken. Tweede verdieping - Zolder. Met een kleine aanpassing is het mogelijk op de begane grond nog een onderkomen te realiseren. De toegang tot de eerste verdieping is via een afzonderlijke buitentrap en via een normale binnentrap. Aansluitingen: gemeentelijk waternet, el. 230/380V, afvoer - eigen septic, Centrale verwarming op vaste brandstof, telefoon, televisieaansl. in alle kamers. Het obejct is geheel gerenoveerd in het jaar 2001. Dit object is een unieke kans voor ondernemers - Moet gezien worden ! In de omgeving bevinden zich touristische fietsroutes, stuwmeer Pastviny op 15km, Skiegelegenheid 5km. Perceel in totaal 6.905 m2.

Bebouwde oppervlakte: 284 m2, Aantal appartementen: 5, Aantal woonlagen 4, Aantal kamers: 12, Staat van het object: perfect. laatste renovatie: 2001.

Prijs: 4.200.000,- Czk

 GERELATEERDE DIENSTEN
Raiffeisen Eurist
 AANVRAAG INFORMATIE
Naam:
E-mail*:
Telefoon:
Bericht:

*:graag correct email adres invullen

 MEER FOTO'S

 

EKRK-Nederland © 2002-2004